Avatarke

Đe si jaranice? Napravi svoju avatarku jer možda baš ona završi u Brucama! Autori BBBB serijala će izabrati jednu najjaču avatarku, a publika putem glasova bira drugu. Obje će se pojaviti u novoj sezoni Bruca Braca Bruda Brada – Jači nego ikada!

Konkurs traje do 08.03.2022. kada ćemo objaviti pobjednice i čestitati Dan žena.

Izaberi

Top 3 Elmemi

Dajidžićna od Hadžimusadervišahmetbegovića , brudin life coach i anger manager i povremena ljubavnica, diplomirala životni menadžment na univerzitetu Kiseljak čistom desetkom.
brucina rodica iz hercegovine koja je dosla u ‘velegrad’, samo puši mostarsku domaju i potajno se bari s brudom. umislila da je bogom dana.
Nakurčena čistačica iz osnovne škole švrakino. Bitna za brudine početke rasturanja spida, krio robu u njenoj svlačionici robu. Rodom iz Rogatice.

Top 40

196
Dajidžićna od Hadžimusadervišahmetbegovića , brudin life coach i anger manager i povremena ljubavnica, diplomirala životni menadžment na univerzitetu Kiseljak čistom desetkom.
129
brucina rodica iz hercegovine koja je dosla u ‘velegrad’, samo puši mostarsku domaju i potajno se bari s brudom. umislila da je bogom dana.
93
Nakurčena čistačica iz osnovne škole švrakino. Bitna za brudine početke rasturanja spida, krio robu u njenoj svlačionici robu. Rodom iz Rogatice.
76
opasna poput brata brude,dolazi u sarajevo kako bi upoznala Bradu.gade joj se druge cure,jer nisu kao ona.Najveća joj je briga broj cigara u kutiji.
61
Šamanka s otoke
54
Brudina sestra iz dijaspore. Lažno svjedoči kad treba. Luđa od Lude .
51
Sihirašica s Mojmila, vrsni poznavalac astrologije i trepa. Mokri san svakog alternativca.
40
Nezadovoljna i iskompleksirana treba 30 plus. Zivi sa stracima. Najveca titula rodni list opstine centar. Mrzi sve drugacije i bolje. Bila u vezi sa brucom, ostavila ga jer mu je prop’o pos’o u telekomu. .
37
DoktORICA UKC (Udbaškog koruptivnog centra) Sarajevo, specijalizirala zajeb
34
Profurana sveprisutna sponzorusa iz a faze, vazda s 5 grama trave, al zato s 2 grama mozga
28
Ulicna studentica likovnih umjetnosti koja ljubav gaji prema grafitima hvali se da je brudina jaranica
27
Bradina bivsa, teski zutak elmemi Idol : Amy winehouse
23
moj moto :volim povuć, volim zagalamit pa da vidim ko će mi zabranit odma metak u glavu ću mu zašarafit. Samo ozbiljni poslovi bijem raju da mi vrate cvaju.
22
Prostitutes koju bruda često zove, Glas joj je sjeban zbog gutanja sperme nadrogiranih ljudi, Ima sidu.
22
Tajno puši travu u ogromnim količinama i pita jel’imaš?nema do njenog pekmeza od šljive, ima žutog psa,Namazana,duhovita,u bliskom tajnom kontaku sa ekipom sa zidića,nije druker,udana za drota sumnjivog morala,kreten,jak ko bik,agresiv, mrzi hašišare
21
AKADEMIK, URBANA, Radoznala, NAČITANA DJEVOJKA, nesretno Zaljubljena u brucu
20
Starija žena ali voli sve sto vole mladi, pušila hašiš kad se BBBB nisu ni rodili i jos nije prestala. stalno prica o partijama iz Yuge i EKVu. Uzrečica “Lele mi moje”
19
Došla iz malezije prodavat bijelo preko smokvi. Miss malezije 2010. U slobodno vrijeme šverca krave
19
BRADINA MAJKA NERKA TERS ZENA VOLI DA SE STANDARDNO PREPUSAVA OVISNICA O ALKOHOLU I GANDZI
18
Picika nikad rano ne ide od kuće, i nikad rano ne ide kući. Uvijek se zna na kojem je od 3 mjesta. Svaki dan popije 8-10 bambuća, ispuši sve što zateče i donese.svi je jedva čekaju. Svađalica za ljudska prava i ravnopravnost.
16
Lezbejka lajla živi na alipašini, c faza, pali se na ludu, prati je konstanto, udvara joj se
14
Mala sa sela, wanna be influenserka, došla u saraj’vu da studira psihologiju, troši babine pare i prodaje zjale po ali pašinom
13
Bracina Tetka iz njemacke, sehkina sestra, koja se podvrgla mnogim plasticnim operacijama, dolazi jer zeli da finansira bracin pokusaj slave u svijetu turbo folka nakon sto mu je neuspjesan pokusaj bio biti slavan sa brudom
12
Totalno dezorijentisana mlada dama iz srednje bosne
11
3 puta u tvorzi bila radi ranjavanja
11
Stroga feministkinja, mrzi nasilje, bira riječi, ne podnosi brudu. U mahali poznata kao cjepidlaka. Najčešće govori: Nemoj mi nasilja
10
treba sa ap koja dolazi u svrakino i zavodi bbbb
10
Švr u duši Alipašino u ličnoj Sarajvo u srcu
9
Udara spid brudinom spermom, provela vise vremena u jagomiru nego brada, nana joj sihre bacila kad je bila jos mala
9
DOLazi iz mz, gdje je sve njeno. za nju inače kažu da je pukla, što ona i sama zna i to ne poriče. čeka svog sultana da mu bude ŠEHRZADA. IDE U SURINAM NA ODMOR SVAKE SEDMICE, JER ETO MOŽE JOJ SE, I MOĆI ĆE SE, AKO NEĆE NAPRAVIT ĆE.
8
Niko joj ime da zapamti, svi je znaju po ovom nadimku. Prvo su mislili da je mitsko biće jer je benjo debil. Čudna.
8
Zavrsila gimnaziju ali se odala porocima, voli buntovne momke, bracina amidzisna, u mladjim danima planirala je promijeniti svijet ali nije joj poslo za rukom…
7
Mašinka je spidarka odrasla medju muskarcima,ona nema zivaca i bas je ludaa ko struja
7
🛑Brucina rodica iz ljubuškog doselila se u švrakino… Bila pametna i načitana ali uz 4 degenerika (bbbb) posta i ona tudum🛑
7
Nemoj sovat bogove pred njom otrest ce te od pod, zivi na kafi i silji, medicinska sestra kod Naila,(kupila diplomu kod Sebilje) sitna nemas sta vidit
7
Sula iz pušenja o njoj napisao pjesmu “lijepa Alma” i ona se ufuuurala misli da je prepička i na derneku je nalupaju trebe s Bjelava sto se smijala proscima
7
bradina djevojka, žena starije životne dobi (67 godina) koja voli mlađe muškarce
7
lafo lijepa ko slika, al joj medicina i nije prilika. Bracina rodica po neninoj neni plus osamnaest gura, al ne da joj se top figura. konta dal’ da se ispali, ili ko bruca upali.
6
Begzada, lokalna travarka, pocela da dila po svrakinom i ugrozava brudin biznis.
6
Zivi na ilidzi. svi kazu da je vjestica iako ona to negira. voli tracati i mrzi djecu.